Det er svært at høre hvor fantastisk vores produkter lyder ved bare at kigge på en hjemmeside. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at høre produktet derhjemme. Hos Argon Audio har du altid 30 dages fuld returret. Hvis du ikke er tilfreds med os, behøver du ikke købe! Men forhåbentligt vil du opleve at Argon Audio helt sikkert lyder af meget mere end det koster.

Hvordan er det muligt? Kort sagt udvikler vi produkterne selv og de sendes direkte fra fabrikken til dig. Du opnår derfor en stor besparelse, som i sidste ende betyder at vi kan tilbyde fantastiske produkter til value-for-money. Samtidig har vi valgt at udvide til 3 års ægte garanti. Fordi vores produkter er bygget til at holde!

ARGON AUDIO
MASSER AF ERFARING

Argon Audio udspringer af den danske lydekspert HiFi Klubben, der siden 1980 har været en ivrig missionær for den gode lyd. Det er en hårdt tjent arv! Den ekspertise og erfaring vi opnår fra mere end 800 ansatte, der dagligt imødekommer kundernes krav ansigt til ansigt, lægges i hvert eneste produkt vi udvikler.

Dette er selve essensen af Argon Audio - og det er derfor, vi tør sige, at Argon Audio vil tilfredsstille dine øjne, dine ører og din musikelskende sjæl uden at sætte din økonomi over styr. Og det er vores løfte.

Rock on!

3 ÅRS FULD GARANTI - BYGGET TIL AT HOLDE

Alt, hvad Argon Audio fremstiller er udviklet internt og testet igen og igen - indtil vi er helt sikre på, at produktet lever op til vores høje standarder. Det er en integreret del af vores DNA, at levere værdi for pengene med en utroligt høj kvalitet.

3 års fuld garanti på alle produkter er vores løfte til dig, om at du får et produkt, der er bedre end alle andre.

TILFREDSHEDSGARANTI

Hos Argon Audio kan du købe vores produkter, lytte til dem og selv bestemme om du vil beholde dem. Forsendelsen er gratis, hvis du bestiller for 399 kr. eller mere. Hvis du ender med ikke at bryde dig om produktet (vi tvivler på det), kan du altid returnere det inden for 30 dage og få dine penge retur. Vi betaler endda for returforsendelsen, så du kan prøve produkterne helt konsekvensfrit.

Det gør vi fordi vi elsker vores produkter, og vi er villige til at satse på, at du også vil elske dem!