PRØV DET,

DU OG DINE ØRER VIL ELSKE OS

Fri Fragt på Alle Ordrer over 399,-

Vi tror på at vores produkter taler for sig selv når først du har dem derhjemme, derfor tilbyder vi fri fragt på alle ordrer over 399,-. Din ordre bliver hurtigt afsendt fra vores lager i Danmark.

30 Dages Fuld Returret

Skulle det usandsynlige ske, at du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere produktet indenfor 30 dage og få dine penge tilbage. Vi betaler endda for returfragten, så det ikke koster dig en krone at opleve vores produkter.

3 Års Ægte Garanti

Argon Audio er designet og udviklet i Danmark og er bygget til at holde, derfor tilbyder vi 3 års fuld garanti på alle vores produkter. Her finder du ingen skummel reklamationsret og andre krumspring: 3 års fuld garanti, fordi vi står inde for det vi laver.

Vi forstår det godt; Det er svært at høre hvor fantastisk vores produkter lyder ved bare at kigge på en hjemmeside. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at høre produktet derhjemme. Hos Argon Audio har du altid 30 dages returret, fra den mindste adapter til den største højtaler. Ved køb for minimum 399,- får du fri fragt på vores webshop, og skulle du af en eller anden grund ikke være tilfreds, betaler vi også for returfragten. Det betyder at det er risikofrit for dig at prøve vores produkter. Fordi vi elsker vores produkter, og vi vil vædde med at når først du har prøvet Argon Audio, vil du også elske dem.

Vores løfte