Firmagaver - Federe lyd, federe julegave

Vælg god lyd og stilrent design fra Argon Audio

Drop frugtkurven og giv dine medarbejdere en julegave, der virkelig rykker. Hos Argon Audio har vi gjort det nemt for dig, så dine medarbejdere går på juleferie med en helt speciel gave, de kan bruge både privat og på arbejdet.

Du vil tydeligt kunne se forskel på glæden i deres øjne, når de i stedet for den sædvanlige kurv med tørrede frugter og sur vin åbner årets firma julegave fra Argon Audio – prisen er den samme! Du skal bare bestille, læne dig tilbage og vente på at nomineringerne som årets chef vælter ind.

Du kan se produkterne under kontaktformularen.
Ønsker du at kontakte os direkte, kan du henvende dig på info@argonaudio.com

Bestil senest den 15. oktober 2020, du skal som minimum bestille 50 stk. Du modtager tilbud pr. mail.  
Gælder så længe lager haves.

POP2 - Trådløse On-Ear Høretelefoner

POP2 er smarte on-ear høretelefoner, der giver dig trådløs frihed og god lyd til en super attraktiv pris. Du får hele 21 timers trådløs musik, så du sagtens kan lade opladeren ligge derhjemme. Løber du alligevel tør for batteri, kan du også lytte via et kabel til din telefon.

Vejledende udsalgspris: 399,-/stk. ex. moms 

SOUL2 - Trådløse Over-Ear Høretelefoner

SOUL2 er trådløse over-ear høretelefoner med flot hi-fi-lyd til en brøkdel af den pris, du skal give for mange andre modeller med tilsvarende præstationer. SOUL2 er stilrent dansk design med bløde ørepuder, der giver dig høj bærekomfort og op til 25 timers trådløs musik.

Vejledende udsalgspris: 639,-/stk. ex. moms

STYLE Mini - Batteridrevet Trådløs Højtaler

STYLE MINI er en elegant og superkompakt trådløs Bluetooth-højtaler, som med sit smarte design passer perfekt til små rum. Lydkvaliteten for denne lille Bluetooth-højtaler er overraskende god, og du kan du kan spille trådløst fra din smartphone, tablet, mobil eller computer via Bluetooth, og det indbyggede batteri giver dig op til 8 timers musik.

Vejledende udsalgspris: 559,-/stk. ex. moms 

STYLE - Batteridrevet Trådløs Højtaler

STYLE er en elegant og kompakt trådløs Bluetooth-højtaler, som med sin gode lyd og smarte design er skabt til at give dig nem musik i mindre rum, for eksempel køkken eller kontor. Du kan spille trådløst fra din smartphone, tablet, mobil eller computer via Bluetooth, og med det indbyggede batteri kan du have musikken kørende i op til 8 timer uden at have en stikkontakt i nærheden.

Vejledende udsalgspris: 799,-/stk. ex. moms

Firmajulegaven der bliver ved med at skabe glæde

Hos Argon Audio handler det om at få mere for mindre – uden at gå ned på kvaliteten. Du får flot lyd og design i høj kvalitet. Det er en gave som vil blive husket og aldrig stopper med at give, fordi musik er gaven, der bare bliver ved at give.

Med et sæt fede høretelefoner fra Argon Audio kan du tage lyde med overalt. Du kan nyde lækker musik hjemme, som pendler eller arbejdsro, når du sidder på kontoret. Eller du kan vælge en af vores lækre Bluetooth-højtalere, så du altid har musik lige ved hånden i køkkenet, på kontoret eller tag lyden med ud i haven om sommeren.