Fremtidens højtaler er aktiv

Den teknologiske udvikling i forstærkerteknologi de sidste år betyder, at forstærkere bliver stadig mindre og mindre, og samtidigt langt mere effektive. Det gør, at de meget nemmere kan bygges direkte ind i dine højttalere – og det kan vi egentlig kun se fordele ved! Derfor tror vi i Argon Audio fuldt og fast på at fremtiden for højtalere er aktiv.

Vores aktive hi-fi højtalere er smartere end normale højtalere af mange årsager. Den helt åbenlyse fordel er, at du slipper for at bekymre dig om forstærkervalg. I en aktiv højtaler er forstærkeren i forvejen matchet perfekt til højtalerne for dig af vores dygtige ingeniører, så det eneste du skal gøre er at skrue op, læne dig tilbage og nyde lyden.

Samtidigt får du et simplere system som fylder mindre og er nemmere at sætte op. I en aktiv højtaler er det så simpelt som at sætte dem til strøm og forbinde den aktive højtaler med den normale, passive højtaler.

AKTIVE HI-FI HØJTALERE MED BLUETOOTH

Bluetooth aptX HD/AAC & HDMI ARC
Aktive hi-fi højtalere
4.499 kr / par
Bluetooth aptX HD/AAC & HDMI ARC
Aktive hi-fi højtalere
5.499 kr / par
Bluetooth aptX HD/AAC & HDMI ARC
Aktive hi-fi højtalere
8.499 kr / par
Bluetooth & HDMI ARC
Argon Audio FENRIS A4 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
2.999 kr / par
Bluetooth & HDMI ARC
Argon Audio FENRIS A5 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
3.699 kr / par
Bluetooth & HDMI ARC
Argon Audio FENRIS A55 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
5.499 kr / par
Udsolgt
Argon Audio FORTE A4 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
3.999 kr / par
Argon Audio FORTE A5 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
4.999 kr / par

Men det er ikke alt! Fordi vi, som producent, kender alle komponenterne i højtalersystemet, fra forstærker til kabinet til drivere, kan vi skræddersy alle delene så de passer perfekt sammen, og alle yder optimalt – det er helt unikt, og det betyder at du som kunder meget bedre lyd for pengene. Samtidigt betyder det også, at vi kan anvende avanceret DSP (digital signal processering), hvilket for eksempel kan forbedre dynamikken dramatisk i en højtaler, selv ved lave lydstyrker, så du i sidste ende får smæk for pengene, ligegyldigt om du lytter ved lav eller høj volumen.

Alle vores højtalere har Bluetooth indbygget. Par din Bluetooth-enhed direkte med højtalerne, og så er du kørende! Herudover sørger vi selvfølgelig for, at vores højtalere altid indeholder de vigtigste tilslutningsmuligheder på bagsiden. Det giver dig mulighed for fx at tilslutte dit TV, og få ægte stereolyd med en dynamik som selv den bedste soundbar vil have svært ved at matche.

De fleste af vores højtalere har også tilslutning direkte til en pladespiller indbygget, så du ikke behøver bekymre dig om en ekstra ekstern boks til RIAA-forstærkning.

Med trådløs streaming og alle de tilslutninger du har brug for, så er et par aktive højtalere fra Argon Audio et seriøst alternativ til et ”normalt” anlæg - og kan være helt på højde med det.