Det bliver ikke nemmere

Aktive højtalere

HI-FI HØJTALERE MED BLUETOOTH

Aktive hi-fi højtalere er smartere end normale passive højtalere af mange årsager. Den helt åbenlyse fordel er, at du slipper for at bekymre dig om forstærkervalg. I en aktiv højtaler er forstærkeren i forvejen matchet perfekt til højtalerne for dig af vores dygtige ingeniører, så det eneste du skal gøre er at skrue op, læne dig tilbage og nyde lyden.

Alle vores højtalere har Bluetooth indbygget. Par din Bluetooth-enhed direkte med højtalerne, og så er du kørende! Herudover sørger vi selvfølgelig for, at vores højtalere altid indeholder de vigtigste tilslutningsmuligheder. Det giver dig mulighed for fx at tilslutte dit TV, og få ægte stereolyd med en dynamik og lydkvalitet som selv den bedste soundbar vil have svært ved at matche.

De fleste af vores højtalere har også tilslutning direkte til en pladespiller indbygget, så du ikke behøver bekymre dig om en ekstra boks til RIAA-forstærkning.

FORTE - DET BEDSTE AF DET BEDSTE

Vores FORTE aktive hi-fi højtalere med Bluetooth er det bedste af det bedste. Det smukke matlakerede kabinet huser moderne teknologi som ikke ses ofte i denne prisklasse. Ved brug af avanceret digital lydbehandling (DSP), har vi tunet disse højtalere til at levere det højeste niveau af lydkvalitet muligt.

News - HDMI & Bluetooth 5.0
Aktive hi-fi højtalere
4.499 kr / par
News - HDMI & Bluetooth 5.0
Aktive hi-fi højtalere
5.499 kr / par
News - HDMI & Bluetooth 5.0
Aktive hi-fi højtalere
8.499 kr / par
Argon Audio FORTE A4 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
3.999 kr / par

FENRIS – ET FEATURESPÆKKET LYDVIDUNDER

Vi vil gerne vove den påstand, at du ikke finder et produkt andre steder som er så alsidigt og samtidigt vellydende som vores FENRIS-højtalere – og slet ikke i denne prisklasse. Bluetooth 5.0, ARC til TV-lyd, pladespillerindgang og meget mere. Alt sammen i et sæt højttalere som spiller om kap med højtalere der koster mange gange mere.

Argon Audio FENRIS A4 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
2.999 kr / par
Argon Audio FENRIS A5 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
3.699 kr / par
Argon Audio FENRIS A55 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
5.499 kr / par
Argon Audio TEMPO A4 Active hi-fi speakers
Aktive hi-fi højtalere
1.699 kr / par

TEMPO A4 er et par ægte prisbaskende aktive højtalere med Bluetooth! Alt du har brug for at komme i gang finder du i kassen, og takket være indbygget Bluetooth til trådløs streaming, analoge og digitale indgange kan du tilslutte næsten alt til disse lydvidundere.

FREMTIDENS HØJTALER ER AKTIV

Fordi vi, som producent, kender alle komponenterne i højtalersystemet, fra forstærker til kabinet til drivere, kan vi skræddersy alle delene så de passer perfekt sammen, og alle yder optimalt – det er helt unikt, og det betyder at du som kunder meget bedre lyd for pengene. Samtidigt betyder det også, at vi kan anvende avanceret DSP (digital signal processering), hvilket for eksempel kan forbedre dynamikken dramatisk i en højtaler, selv ved lave lydstyrker, så du i sidste ende får smæk for pengene, ligegyldigt om du lytter ved lav eller høj volumen.

Med trådløs streaming og alle de tilslutninger du har brug for, så er et par aktive højtalere fra Argon Audio et seriøst alternativ til et ”normalt” anlæg - og kan være helt på højde med det.

SKABT TIL VINYL

Den sorte vinylskive er tilbage, og det har aldrig været nemmere at nyde de gamle klassikere og de nyeste udgivelser. Alle vores aktive højtalere har en indbygget højkvalitets phono-forstærker, også kendt som en RIAA. Kort sagt, har du en pladespiller, kan du tilslutte den til disse højtalere.

Argon Audio TT Turntable with Built-In Preamp
Pladespiller (Indbygget RIAA)
1.699 kr / stk.
Argon Audio TT-3 Turntable
Pladespiller
3.299 kr / stk.