Det bliver ikke nemmere

Aktive højtalere

HI-FI HØJTALERE MED BLUETOOTH

Aktive hi-fi højtalere er smartere end normale passive højtalere af mange årsager. Den helt åbenlyse fordel er, at du slipper for at bekymre dig om forstærkervalg. I en aktiv højtaler er forstærkeren i forvejen matchet perfekt til højtalerne for dig af vores dygtige ingeniører, så det eneste du skal gøre er at skrue op, læne dig tilbage og nyde lyden.

Alle vores højtalere har Bluetooth indbygget. Par din Bluetooth-enhed direkte med højtalerne, og så er du kørende! Herudover sørger vi selvfølgelig for, at vores højtalere altid indeholder de vigtigste tilslutningsmuligheder. Det giver dig mulighed for fx at tilslutte dit TV, og få ægte stereolyd med en dynamik og lydkvalitet som selv den bedste soundbar vil have svært ved at matche.

De fleste af vores højtalere har også tilslutning direkte til en pladespiller indbygget, så du ikke behøver bekymre dig om en ekstra boks til RIAA-forstærkning.

FORTE - DET BEDSTE AF DET BEDSTE

Vores FORTE aktive hi-fi højtalere med Bluetooth er det bedste af det bedste. Det smukke matlakerede kabinet huser moderne teknologi som ikke ses ofte i denne prisklasse. Ved brug af avanceret digital lydbehandling (DSP), har vi tunet disse højtalere til at levere det højeste niveau af lydkvalitet muligt.

ALTO ACTIVE - VIL FÅ DIG TIL AT DOBBELTTJEKKE PRISEN

ALTO ACTIVE har også indbygget Bluetooth. Her får du en indretningsvenlig formfaktor, fantastisk lyd og høj brugervenlighed. Vi har optimeret design, bygge- og lydkvalitet og samtidig haft et skarpt øje på at levere mest muligt til prisen.

TEMPO A4 er et par ægte prisbaskende aktive højtalere med Bluetooth! Alt du har brug for at komme i gang finder du i kassen, og takket være indbygget Bluetooth til trådløs streaming, analoge og digitale indgange kan du tilslutte næsten alt til disse lydvidundere.

FREMTIDENS HØJTALER ER AKTIV

Fordi vi, som producent, kender alle komponenterne i højtalersystemet, fra forstærker til kabinet til drivere, kan vi skræddersy alle delene så de passer perfekt sammen, og alle yder optimalt – det er helt unikt, og det betyder at du som kunder meget bedre lyd for pengene. Samtidigt betyder det også, at vi kan anvende avanceret DSP (digital signal processering), hvilket for eksempel kan forbedre dynamikken dramatisk i en højtaler, selv ved lave lydstyrker, så du i sidste ende får smæk for pengene, ligegyldigt om du lytter ved lav eller høj volumen.

Med trådløs streaming og alle de tilslutninger du har brug for, så er et par aktive højtalere fra Argon Audio et seriøst alternativ til et ”normalt” anlæg - og kan være helt på højde med det.

SKABT TIL VINYL

Den sorte vinylskive er tilbage, og det har aldrig været nemmere at nyde de gamle klassikere og de nyeste udgivelser. Alle vores aktive højtalere har en indbygget højkvalitets phono-forstærker, også kendt som en RIAA. Kort sagt, har du en pladespiller, kan du tilslutte den til disse højtalere.