Om Argon Audio

Argon Audio blev etableret omkring årtusindeskiftet i Danmark. Fra starten har målet altid været value-for-money, eller med andre ord at bringe så meget lydkvalitet til vores kunder til de lavest mulige priser. Alle Argon Audio-produkter designes med dette i tankerne, og mange gode idéer er blevet skrottet gennem årene fordi de ikke levede op til denne mission.

Argon Audio har stamtavlen i orden. Vi er nemlig født ud af den danske lydspecialist HiFi Klubben, som siden 1983 har været fanebærer for god lyd i Skandinavien. I hvert eneste produkt vi udvikler trækker vi stadig på den ekspertise og erfaring der findes hos HiFi Klubbens 800 ansatte. De møder nemlig kunderne hver dag og ved derfor bedst, hvad de efterspørger.

Ovenstående er essensen af Argon Audio – og derfor kan vi med sikkerhed sige, at produkter fra Argon Audio vil tilfredsstille dine øjne, dine ører og din musikelskende sjæl uden at du bliver uvenner med din tegnebog. Det er vores løfte!

Vores første store succes var DAB1, en lille bordradio med en fantastisk lydkvalitet som var flere længder bedre end konkurrenterne. Senere kom iNet2, som var et af de første produkter i verden, der blev lanceret med Spotify Connect. I dag er vores radioer still going strong på 3. generation, og er stadig en af de mest populære bordradioer for alle der elsker god lydkvalitet og brugervenlighed, og som god vin er de kun blevet bedre gennem årene.

Senere kom 7340A og 7350A til. Vi introducerede disse fantastiske aktive højttalere tilbage da konceptet med aktive hi-fi-højttalere til hjemmebrug stadig var helt nyt for de fleste mennesker. Siden da har vi været markedsledende indenfor alt-i-én aktive højttalere og vi fortsætter med at innovere i kategorien.

Fem år senere lancerede vi pladespilleren TT-2, som til dato stadig er den bedst sælgende pladespiller nogensinde i HiFi Klubben. TT-2 leverede fantastisk lydkvalitet til titusindvis af mennesker, selv da pladespillere var meget mindre udbredte end i dag. I 2020 blev den erstattet af TT-3, som var en stor forbedring på alle punkter, men bevarede selvfølgelig det yderst attraktive prispunkt som TT-2 tilbød i sin tid.

Spoler vi frem til året 2019 var det året, hvor Argon Audio blev etableret som en uafhængig virksomhed og derfor officielt løsrev sig fra HiFi Klubben. Samtidig opdaterede vi vores logo til det, du kan se i dag. Beslutningen om at gå udover HiFi Klubbens grænser, og tilbyde detailhandlere i hele Europa samme kvalitetsprodukter og value-for-money er helt i tråd med HiFi Klubbens grundlægger Peter Lyngdorfs visionære iværksætterånd.

I dag hedder administrerende direktør i Argon Audio Henrik Reinholdtsen, og med uvurderlig hjælp og feedback fra de over 800 ansatte i HiFi Klubben leverer Argon Audio fortsat den bedste service og de bedste produkter til prisen til alle vores kunder i hele Europa.

Med fuld fokus på at udvikle alle produkter i Danmark, skandinavisk design, lyd, der vil overraske dig og høj brugervenlighed, er Argon Audio godt på vej til at blive den foretrukne leverandør af moderne lydprodukter i Europa.